Info

Piercings Works Podcast - NL

Wij zijn PiercingsWorks, de elite piercing/tattoo shop in Amsterdam. Op deze podcast vindt je super interessante verhalen over piercings/tattoo's. Ook worden hier de allerlaatste nieuwtjes en meest gestelde vragen besproken. Wil jij ook iets horen over piercings/tatoo's op deze podcast? Mail ons dan met het onderwerp: 'Podcast idee' en wie weet kondigen we je aan op onze volgende podcast!
RSS Feed
Piercings Works Podcast - NL
2016
December
November
October
September
August
June


All Episodes
Archives
Now displaying: Page 1
Nov 23, 2016

Wil je binnen 1 uur tijd weer een volle kop haar? Dat kan!

Wat is micro haar pigmentatie?

Veel mensen komen naar ons met de vraag, wat micro haar pigmentatie nou precies is.

Op een makkelijke en korte manier uitgelegd: is dit een speciale manier van tatoeëren op het hoofd om zo het effect van haar te creëren. Het betreft geen operatieve ingrepen, maar wordt met een kleine tattoonaald gezet.

Deze manier van tatoeëren is zeker effectief, omdat de eerste behandeling al een groot verschil kan maken. Je hebt namelijk na een behandeling van 1 uur al  een frisse en jongere uitstraling.

Tatoeëren is immers permanent en het effect hiervan gaat niet meer weg. Dit is dus een goede oplossing voor mannen die minder haar hebben op bepaalde plekken op het hoofd of al kaal zijn.

Het micro pigmenteren ziet er erg realistisch uit en geeft geen onecht beeld weer. Het is dus een realistische illusie van echt haar.

Qua verzorging en onderhoud kan dit het beste worden vergeleken met alle andere tatoeages.

Ook qua prijs zal de micro haar pigmentatie verschillen, mocht je het hele hoofd willen behandelen, dan zal dit prijziger zijn dan een klein deel van het hoofd. De behandeling heeft verder geen effect op de groei van het haar die zich al op het hoofd bevindt.

Ben je nieuwsgierig en wil je meer informatie dan kun je ons gerust opzoeken in de studio, waar een professionele tattooartiest aanwezig zal zijn.

0 Comments
Adding comments is not available at this time.